Presentació

Benvinguts a la Clínica Sardenya

Sovint hi ha necessitats que no cobreix la cartera pública de serveis sanitaris, i és per això, que l’any 2013 es constitueix la Clínica Sardenya. Un Compromís Sanitari format per professionals altament qualificats, amb els objectius de cobrir les necessitats, prevenir, curar, embellir i ser un referent privat.

Ens avalen molts anys d’experiència professional on la qualitat en el servei es fonamenta en els valors del professionalisme, l’eficiència i el treball en equip. Els serveis assistencials són de prevenció, diagnosi,  tractament i seguiment, i també  la promoció d’hàbits saludables per mitjà  dels grups de suport i les nostres xarxes socials.

La Clínica Sardenya ofereix una cartera de serveis multidisciplinaris: odontologia, medicina estètica, angiologia i cirurgia vascular, podologia, fisioteràpia, psicoteràpia, i també  sexologia i teràpia de parella. A més,  pel que fa a l’àmbit pediàtric els serveis són: pedagogia neonatal, fisioteràpia respiratòria, osteopatia infantil i unitat de trastorns de l’aprenentatge.

Les persones i la  cobertura sanitària que mereixen és el valor més important per a tot l’equip. Per això, en tot moment es plantegen reptes per millorar els serveis oferts, els processos i així superar-nos. Volem garantir  un servei únic i de qualitat.

Dra. Berta Agustí Roca
Odontòloga i Estomatòloga col·legiada 1.479
Administradora de Clínica Sardenya, SLP

Copyright © Clínica Sardenya  |  Web desenvolupat i gestionat per Grup Andreuenc  |  Web actualitzat el 15/09/2017  |  Avís legal