Presentació

Benvinguts a la Clínica Sardenya

Hi ha necessitats que no cobreix la cartera pública de serveis sanitaris, i és per això, que l’any 2013 es constitueix la Clínica Sardenya. Un Compromís Sanitari i Social format per professionals altament qualificats, amb els objectius de cobrir les necessitats, prevenir, curar, embellir i ser un referent privat.

Ens avalen molts anys d’experiència professional on la qualitat en el servei es fonamenta en els valors del professionalisme, l’eficiència i el treball en equip. Els serveis assistencials són de prevenció, diagnosi, tractament i seguiment. La promoció d’hàbits saludables i els nostres consells a les xarxes socials, complementen l’atenció.

Clínica Sardenya ofereix una cartera de serveis multidisciplinar: odontologia, medicina estètica, podologia, fisioteràpia, psicoteràpia, i també  sexologia i teràpia de parella. A més,  pel que fa a l’àmbit pediàtric els serveis són: pedagogia neonatal, fisioteràpia respiratòria, osteopatia infantil i trastorns de l’aprenentatge.

Les persones i la seva cobertura sanitària és el valor més important per a tot l’equip. Per això, en tot moment es plantegen reptes per millorar els serveis oferts, els processos i així superar-nos.

Garantim un servei únic i de qualitat.


Berta Agustí Roca
Odontòloga i Estomatòloga
Responsable de Clínica Sardenya, SLP
Col·legiada 1.479

 

Copyright © Clínica Sardenya  |  Nº d'autorització de centre sanitari: E08053108  |  Web actualitzat el 20/04/2018  |  Avís legal