Lesions de la pell

Presentació

Són alteracions que poden aparèixer en qualsevol part del cos. Les més habituals són les taques, queratosi, lentígens, punts robí… El tractament per excel·lència és l’aplicació del làser de llum polsada IPL (nom sencer de les sigles).

Taques a l’escot i espatlles: Aquesta zona és especialment sensible al fotoenvelliment, amb taques i enrogiment (Poiquilodèrmia de Civatte). A la nostra clínica comptem amb IPL amb el qual recuperarà la uniformitat i lluminositat de l’escot només amb 2-3 sessions.

Taques a les mans: Tots hem sentit que les mans són un reflex de la nostra edat. El tractament d’eliminació de taques al dors de les mans amb el nostre sistema IPL és ràpid i efectiu. Eliminem els símptomes del fotoenvelliment i podrà presumir d’unes mans sense taques.

Queratosi: Les causes poden ser diverses però sovint destaca la queratosi solar. Una taca aspra i escamosa que es desenvolupa després d’anys d’exposició al sol. L’aplicació de l’IPL remodela la zona tractada.

Lentígens: Són taques planes, petites, uniformes i fosques. L’IPL les elimina.

Punts robí: Amb els anys podem acumular petits angiomes, coneguts com a “punts robí”, en diferents parts del nostre cos. Alguns són més visibles i molestos que d’altres. Amb l’IPL, eliminem aquestes imperfeccions vasculars de manera ràpida i segura.

Copyright© Clínica Sardenya  |  Autorització Centre Sanitari: E08053108  |  Última actualització: 19/06/2019  |  Avís legal