Rejoveniment facial

Presentació

Amb l’edat la pell reflecteix els efectes negatius de l’excés d’exposició solar amb alteracions pigmentàries i vasculars que donen a la pell un aspecte envellit, apagat, sense homogeneïtat del to i amb falta de lluminositat.

Hi ha persones que pel seu tipus de pell tendeixen a un fotoenvelliment amb lesions vasculars que donen un aspecte enrogit a la pell, mentre que altres tendeixen a produir alteracions pigmentàries com taques.

Les dues són causes del fotoenvelliment i en molts pacients ambdues lesions són presents en una mateixa zona. Ara, aquests efectes del sol tenen solució!

Disposem de la plataforma llum polsada intensa, capaç de tractar totes les alteracions pròpies de l’envelliment com taques, capil·lars i rosàcia aportant lluminositat i homogeneïtat al to de la pell. A més millora la síntesi del col·lagen i aconsegueix  una millora de la textura de la pell tractada.

Copyright© Clínica Sardenya  |  Autorització Centre Sanitari: E08053108  |  Última actualització: 19/06/2019  |  Avís legal