Ortodòncia

ortodoncia

Presentació

L’ortodòncia s’ocupa de la diagnosi, la prevenció i el tractament de les malposicions dentals i de les deformacions dels maxil·lars. L’objectiu és disposar les dents alineades d’una manera harmònica a la boca per aconseguir un bonic somriure i una bona funció.

El millor és fer ortodòncia en pacients joves, ja que és l’edat de creixement i les possibilitats de tractament són més òptimes. No obstant això, cada vegada hi ha més pacients adults que decideixen millorar la seva estètica i tenir les dents ben alineades. Per tot això, és molt important elaborar un correcte estudi de cada cas, tant en nens com en adults.

El sistema Invisalign

És una tècnica innovadora, que consisteix en una sèrie d’alineadors seqüencials transparents realitzats a mida.

Invisalign, també conegut com a ortodòncia invisible, és un tractament d’ortodòncia que habitualment dura al voltant dels 18 mesos, tenint en compte que els casos més senzills es resoldran més ràpidament i els casos més complicats necessitaran més temps.

El tractament Invisalign és una forma pràcticament invisible d’alinear les dents. Cada aligner es porta posat durant aproximadament 1-2 setmanes abans de ser reemplaçat pel següent, i les dents es van movent gradualment cap a la posició final projectada.


Comunicat context covid19

Abans de res us faig arribar el meu desig que us trobeu bé tant vosaltres com els vostres familiars. Estem travessant moments durs que, sens dubte, superarem.
Per a aquells que tinguin dubtes sobre els seus aparells d’ortodòncia, dir-vos que estem a la vostra disposició al telèfon 93 567 43 88.

Us faig arribar unes recomanacions que ajudaran que quan ens tornem a veure tot sigui el més fluid possible:

1. Raspalleu-vos molt les dents i mantingueu nets els aparells.
2. Seguiu consells d’alimentació per cuidar els aparells fixos.
3. Si se us desenganxa un bràquet, no passa res. El tornarem a col·locar quan tot això acabi.
4. Els filferros d’ortodòncia segueixen actuant encara que no vingueu a les visites (no serà un temps perdut).

Montse.

Professionals


Dra. Montse Díez-Cascón
Odontòloga i Estomatòloga
Màster en Ortodòncia
Docent del Màster d’Ortodòncia de la UB
Ex-docent del Màster d’Ortodòncia de la UIC
Col·legiada 1.334


Dra. Ángela Díez-Cascón
Odontòloga
Màster en Ortodòncia
Especialista en Ortodòncia invisible, Invisalign
Col·legiada 6.901

Copyright© Clínica Sardenya | Autorització Centre Sanitari: E08053108 | Última actualització: 10/01/2022 | Avís legal | CookiesAdministra Cookies