Presentació

Benvinguts a la Clínica Sardenya

Hi ha necessitats que no cobreix la cartera pública de serveis sanitaris, i és per això, que l’any 2013 es constitueix la Clínica Sardenya. Som un Compromís Sanitari i Social format per professionals altament qualificats, amb els objectius de cobrir necessitats i millorar la qualitat de vida de les persones.

Ens avalen molts anys d’experiència professional on la qualitat en el servei es fonamenta en els valors del professionalisme, l’eficiència i el treball en equip. Els serveis assistencials són de prevenció, diagnosi, tractament i seguiment. La promoció d’hàbits saludables, els nostres consells a les xarxes socials i el Blog complementen l’atenció.

Oferim una cartera de serveis multidisciplinar: odontologia, medicina estètica i làser, podologia, fisioteràpia i osteopatia, psicoteràpia, teràpia de parella, trastorns de l’aprenentatge i la Unitat de Neurorehabilitació.

Les persones i la seva cobertura sanitària és el valor més important per a tot l’equip. Per això, en tot moment es plantegen reptes per millorar els serveis oferts, els processos i així superar-nos.

Garantim un servei únic i de qualitat.

Berta Agustí Roca
Odontòloga i Estomatòloga
Responsable de Clínica Sardenya, SLP
Col·legiada 1.479

Copyright© Clínica Sardenya | Autorització Centre Sanitari: E08053108 | Última actualització: 17/07/2020 | Avís legal | CookiesAdministra Cookies