Psicologia

Presentació

La psicologia és la ciència que estudia el comportament objectiu i la ment subjectiva dels éssers humans, considerats individualment i com a membres d’un grup social.


Comunicat per la situació de desconfinament

Des del Servei Psicologia de la Clínica Sardenya hem estat oferint atenció psicològica on-line i telefònica a totes aquelles persones que han desitjat ser escoltades al llarg del confinament.

La darrera setmana, el Col·legi de Psicòlegs va informar que el Govern autoritzava la reobertura dels centres psicològics. Ens complau informar-vos que tornem a atendre presencialment.

Per tal de garantir totes les mesures de protecció, hem començat a treballar des de l’EAP Sardenya. El Centre d’Atenció primària ha estat en funcionament durant la crisi sanitària, i per tant ha establert des de l’inici les mesures d’higiene i distància social necessàries. Quan la clínica reuneixi tals condicions de protecció, ens hi traslladarem de nou.

Des de l’equip de psicologia i psicopedagogia us comuniquem que estem il·lusionades de poder tornar-vos a atendre en persona. Així i tot, les persones que preferiu quedar-vos a casa o no pugueu desplaçar-vos, podreu continuar sent ateses per via telemàtica.

Estem a la vostra disposició per qualsevol orientació i consulta. Podeu contactar-nos trucant al 93 567 43 88 o escrivint un correu electrònic a atenciousuari@clinicasardenya.cat, i rebreu una sessió orientativa gratuïta.

Copyright© Clínica Sardenya | Autorització Centre Sanitari: E08053108 | Última actualització: 14/09/2020 | Avís legal | CookiesAdministra Cookies