Unitat del son

Presentació

La unitat de Trastorns del Son compta amb un equip multidisciplinari integrat per professionals especialitzats en el diagnòstic i tractament dels problemes del son en nens i adults. La unitat compta amb els últims avenços en diagnòstic i tractament de les alteracions de son.

Cada pacient és atès abordant el seu problema de forma global, amb estreta col·laboració entre els diversos especialistes al llarg de tot el procés assistencial, des de l’avaluació clínica, les proves diagnòstiques i el tractament.

El son és un estat fisiològic necessari per al bon estat físic i mental de l’individu, és una necessitat biològica que permet restablir les funcions físiques i psicològiques essencials per a un ple rendiment. Hi ha una relació bidireccional entre el somni i la salut. Quan una persona dorm malament durant cert temps es produeixen alteracions físiques i mentals que poden derivar a malaltia.

El nostre principal objectiu és donar un diagnòstic i tractament integral als pacients i orientar-los perquè desenvolupin bons hàbits de son que permetin prevenir els trastorns del son i les seves conseqüències.

Copyright© Clínica Sardenya | Autorització Centre Sanitari: E08053108 | Última actualització: 10/01/2022 | Avís legal | CookiesAdministra Cookies